Термини, условия и поверителност

ОБЩИ УСЛОВИЯ

Уебсайтът BUBETINO.COM е интернет магазин, в който се предлагат детски, бебешки дрехи и обувки - нови и втори шанс.
Всички цени в онлайн магазин BUBETINO.COM са с включен данък добавена стойност (ДДС) и в български лева.
Онлайн магазинът е собственост на ИнРадо ЕООД. Сайтът предоставя информация за продуктите, възможност за онлайн поръчка, закупуване и заплащане при доставка на стоките предлагани в него. Всеки потребител, който посещава сайта е обвързан с правилата на настоящите условия от момента на влизане до напускане на сайта, като ние си запазваме правото да извършаме промени в данните и условията без предварително анонсиране.
 

ПРАВА И ЗАДЪЛЖЕНИЯ НА ПОТРЕБИТЕЛЯ

1. Потребителите са длъжни да въвеждат необходимата за работа със сайта информация като: трите имена, област, град, пощенски код, адрес за доставка и кореспонденция, телефон за връзка и e-mail. Тези данни ще бъдат използвани единствено, за да бъдете обслужени.
2. Потребителите са длъжни да заплатят цената на заявената от тях стока.
3. Потребителите са длъжни да заплатят разходите по доставката, освен в случаите, в които разходите за доставка остават за сметка на BUBETINO.COM.
4. Потребителите са длъжни да проверят получената пратка и да установят съотвествието й с това, което са заявили.
5. Потребителите са длъжни да уведомят доставчика за евентуални несъотвествия до края на работния ден, в който са получили пратката.

ПРАВА И ЗАДЪЛЖЕНИЯ НА BUBETINO.COM

1. Доставчикът (BUBETINO.COM) полага грижа информацията в сайта винаги да е вярна и актуална.
2. BUBETINO.COM не носи отговорност при изчерпване на количества на дадени артикули, както и в случай на забавяне на пратката поради метеорологични условия от страна на куриерската фирма. В случай, че няма възможност да бъде осигурен желаният от Вас артикул или се предвиди забавяне на комплектоването на поръчката, Вие ще бъдете информирани чрез телефонен разговор или имейл.
3. BUBETINO.COM има право да променя цените по всяко време без да дължи предварително уведомяване на потребителите, като потребителят е длъжен да заплати цената, която е била актуална към момента на даване на поръчката.

РЕКЛАМАЦИИ

Според Закона за защита на потребителите и правилата за търговия, потребителят има право на рекламации при:

1. Констатирани липси.
2. Дефекти на стоката.
3. Несъответствие с обявения размер.
4. Несъответствие с обявената търговска марка.

Рекламацията се предявява до 14 календарни дни след закупуването на стоката и ако бъде приета ние се задължаваме да:.
1. Заменим стоката с нова, друга.
2. Да отбием от цената.
3. Да възстановим заплатената сума.

В срок от 21 календарни дни след получаване на стоката, клиентът има право да я върне или замени, като са спазени следните условия:
1. Запазен добър търговски вид - опаковката не трябва да е разкъсана и повредена, трябва да е във вида, в който е получена.
2. Не са налице повреди, причинени от неправилна употреба.
3. Транспортните разходи за връщане на стоката са за сметка на клиента.

Начини за връзка по повод рекламация или връщане на продукт. Процедура:
1. Продуктите могат да бъдат върнати още при доставката след преглед и тест. Транспортните разходи (доставката) се поемат от клиента.
2. Продуктите могат да бъдат върнати/рекламирани в рамките на 21 календарни дни от получаването по следния начин:
 2.1. Свържете се с нас на телефон 0888 88 26 33, подготвени с информация за номер на поръчка и код/име на продукта, който желаете за върнете.
 2.2. Свържете се с нас чрез контактната форма в сайта и посочете номер на поръчката и продукта, който не желаете. Ние ще се свържем с вас за уточняване на детайлите на посочените от вас във формата телефон или е-mail.
2.3. След като сте ни уведомили и сте изпратили към нас продукта за замяна или връщане и ние го получим и се уверим, че е във вида, в който ние сме го изпратили - с етикет, с приложен касов бон в рамките на 5 работни дни ние ще преведем по банковата ви сметка стойноста на продукта или ще изпратим към вас продукта, който желаете в замяна.

ПРОМОЦИИ И ПРОМОЦИОНАЛНИ ЦЕНИ

1. Промоционалните актикули не подлежат на каквито и да е допълнителни намаления.
2. Промоциите са обявени до дата на валидност на промоцията или ако липсва такава - до изчерпване на количествата.