За магазин Бубетино, гр. Варна

Магазин за детски и бебешки дрехи и обувки Бубетино, Варна Магазин за детско и бебешко облекло в гр. Варна - Бубетино. Магазин за детско и бебешко облекло в гр. Варна - Бубетино.

Бубетино е кокетно магазинче в град Варна за детско и бебешко облекло - дрешки и обувки. Това не е магазин разположен в някой от големите молове, което е предпоставка цените да бъдат изключително достъпни. Бубетино не е лесно откриваем, но намерите ли го ще се влюбите в дрешките, които сме подбрали за вас.
Разполагаме с наличности от английските марки Minoti, Funky Diva, Soul & Glory, Bambino Piccolo, Adams, Marks & Spenser, Babaluno, Nutmeg, Next, Lily & Jack, Life & Legend. Разширяваме асортимента си и с внос на модерни, качествени детски дрехи от холандските марки Dirkje и DJ Dutchjeans. Всички дрешки, всички обувки са избрани с любов и са такива, с които бихме облекли и ние децата си.
Жителите и гостите на Варна могат да ни посетят на адрес ул. Юрий Венелин 3 и да разгледат, докоснат, пробват всичко, което им се понрави. За тези, които обичат да пазаруват онлайн, филтрирайки продукти и пестейки време сме изработили и онлайн магазинаwww.bubetino.com.
Идеята за този семеен бизнес стартира именно с разработването и развитието на онлайн магазина, защото и това можем :),  и се доразви с отварянето на физическия магазин. Стараем се да изпипваме лично всеки детайл както в интернет магазина, така и в офлайн магазина. Всяка функционалност, всеки визуален елемент и на външната реклама, и на онлайн магазина е тръгнал от главите ни и е минал през ръцете ни. Стараем се да имаме същото отношение – лично, страстно и същевременно прецизно в избора на стоки за магазина, в определяне на оптималното съотношение между качество, дизайн, цена и не на последно място в обслужването на Вас, нашите клиенти.


Заповядайте – убедете се лично!
гр. Варна, ул. Юрий Венелин 3
088 888 26 33
www.bubetino.com